مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن افت قیمت خودرو

با سلام، آیا خسارت افت قیمت خودرو به خودروی پرشی مدل 81 تعلق می‌گیرد. خسارت برخورد از عقب بوده و بیمه حدود 14 میلیون خسارت تصادف و 7 میلیون خسارت افت قیمت برای فرد مقصر تعیین کرده است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولاً تصادف و رنگ و تعویض باعث افت قیمت خودرو می شود.
ولی با توجه به اینکه مدل خودرو بیست به بالا است ممکن است قاضی قبول نکند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارشناس رسمی تعیین می‌نماید اگر لحاظ نموده است تعلق می‌گیرد می‌توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید