مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از باشگاه ورزشی

سلام
وقتتون بخیر
من حدود 3 ماه پیش باشگاه ورزشی ثبت نام کردم اون جا خیلی تاکید کردم رو مشکل دیسک کمرم و سیاتیک ، کتبا هم در برگه ی ثبت نام باشگاه نوشتم
اما مسئولان باشگاه بی اهمیتی کردن و با ورزش و تمرین مضر دیسک کمر باعث مشکلات زیادی شدند
دیسک کمرم التهاب پیدا کرده و در اثر التهاب دهیتراته شده و عفونت کرده
ک هب عفونت تو اون ناحیه خطرناکه و هزینه های درمان سنگینی برای من داشته
تو این شرایط شهریه ماه سوم رو عودت نمیدهند در صورتی که من نتونستم برم دیگه و پزشک نامه داد و اطلاع داد که نمیتونم ورزش کنم
حالا با این شرایط امکان شکایت هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قصوری توسط مجموعه صورت گرفته باشد بله

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید قرارداد شما با مجموعه مطالعه شود.
در مورد شهریه معمولا قوانین باشگاه ها این است که شهریه را برنمی گردانند.
برای آسیب ها باید بتوانید قصور مربی را اثبات نمایید و بستگی به نظر کارشناس دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام
باید قرارداد شما با مجموعه مطالعه شود.