مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در کلانتری و شکایت مجدد

سلام خسته نباشین. حدود 1ماه پیش 2راس بره از من بردن و سارق امد کلانتری و مامور کلانتری گفت رضایت بده گوسفندها میاره بعد از 2روز نیاورد میشه دوباره ازش شکایت کرد ممنونم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام صورتجلسه رضایت باید ملاحظه گردد، علی ایحال میتوانید شکایت ثبت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کلانتری موضوع را پیگیری کنید.
اگر پاسخگو نبودند می توانید دادخواست استرداد بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود رجوع از رضایت امکان پذیر است به شرط مشروط و عدم تحقق شرط بنظر اری اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل کافی برای اثبات ادعای خود دارید می‌توانید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله دوباره اقدام به شکایت کنید تا موضوع به دادسرا ارجاع داده شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

طبق قانون رجوع از گذشت مسموع نمیباشد
ولی رضایت باید در مرجع قضایی اخذ شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اعلام رضایت بی قید و شرط کرده اید خیر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر به تعهد خود عمل نکرده امکان شکایت وجود دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگررضایت ندادی همان راپیگیری کن اگربشرط رضایت دادی درخواست جلب به دادرسی کن