مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری تصادف منجر به فوت

درود، وقت بخیر

کسی که بر اثر تصادف در یک استان دیگر فوت و راننده هم فرار کرده یک هفته هم از حادثه گذشته در این صورت یکی از فرزندان(مثلا یکی از دو پسر) می‌تونه بره اون استان برای شکایت و رهگیری از طریق کلانتری و دادگستری؟
آیا نیاز به انحصار وراثت هست؟
یا در کل چه مدارکی برای شکایت و ارائه در این خصوص مورد نیاز هست؟

سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری گواهی انحصار وراثت نیاز است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت فعلاً وجود دارد اما برای الباقی کارا می‌بایست فوراً درخواست انحصار وراثت بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید در شهر محل تصادف ، شکایت کنید.
ابتدا انحصار وراثت نیاز نیست ولی اقدام کنید در طول کار باید ارائه بدهید.
گزارش پلیس و گواهی فوت نیاز است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نیاز به گواهی انحصار وراثت در ابتدا نمی‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
حتما شکایت نمایید
و دیه قابل مطالبه است