مشاوره حقوقی رایگان - خودروی مزایده

سلام ، وقتتون بخیر
من میخوام یه خودرو مزایده ای بخرم که پلاک نداره ! آیا ارزش خرید داره چون قیمتش خیلی پایینه و اینکه بعداً پلاک میشه و میشه مدارک بگیری براش

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر ارزانی بی‌عیب نیست می‌بایست مدارک مالکیت وجود داشته باشد اگر آن خودرو توقیف شود در صورتی که مدارک نداشته باشید نمی‌توانید او را از توقیف در بیاورید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خرید ملک مزایده ای به معنای این نمیباشد که ملک بعدا دچار مشکل قانونی نباشد بهتر است انجام ندهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مشکلی از باب قانونی بودن وجود نداره ولی ممکن بعدا مزایده به هر دلیلی ابطال شود و شما به مشکل بخورید