مشاوره حقوقی رایگان - مجازات جرم زیر چیست

اتهامات اهانت به بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران و اهانت به مقام معظم رهبري و اهانت به مقدسات اسلام و تبليغ به نفع گروهها يا سازمانهاي مخالف نظام جمهوري اسلامي ايران و تبليغ عليه نظام جمهوري اسلامي و نشر اكاذيب؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مجازات جرم اهانت به مقام رهبری و بنیانگذار جمهوری اسلامی ، حبس میباشد
اهانت به مقدسات اسلام اگر مشمول سب النبی باشد مجازات اعدام دارد در غیر این صورت مجازات حبس خواهد داشت اگر شرایط مقرر در قانون محقق گردد
تبلیغ علیه نظام و تبلیغ به نفع گروهها و سازمان های مخالف نظام اگر محارب باشند مجازات اعدام دارد در غیر این صورت مجازات حبس خواهد داشت اگر شرایط مقرر در قانون محقق گردد

این موارد مشمول تعدد جرم و تکرار جرم خواهد بود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اهانت 6 ماه تا 2 سال
اهانت به مقدسات اگر مشمول سب النبی شود اعدام
تبلیغ به نفع گروه‌ها وعلیه نظام هم حبس

سمیرا شهنه پور

سرکار خانم سمیرا شهنه پور :

با سلام
حبس شش ماه تا دوسال بابت دو جرم اول( ماده 514)
حبس یک تا پنج سال بابت جرم سوم( ماده 513)
حبس سه ماه تا یکسال بابت جرم تبلیغ علیه نظام( ماده 500)
حبس دوماه تا دوسال یا شلاق تا 74 ضربه بابت نشر اکاذیب( ماده 698)
همگی ماده ها مربوط به قانون مجازات اسلامی است.
البته بر اساس تعدد جرم یا تکرار جرم( اطلاعات کامل ارسال نشده تا بدونم واجد وصف تکرار هست یا تعدد ولی به نظر می‌رسد که تعدد جرم باشد) دادگاه یکی از مجازات ها را که اشد هست، برای شما در نظر می‌گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شامل سب النبی شود اعدام دارد در غیر این صورت حبس در نظر گرفته خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
ماده 514 قانون مجازات اسلامی در بخش کتاب پنجم مصوب سال 1375 در این خصوص بدین گونه مشعر است هرکس به حضرت امام خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی رضوان ا…..علیه و مقام معظم به نحوی از انحا اهانت نماید به حبس شش ماه تا دو سال محکوم خواهد .

و ماده 27 قانون مطبوعات مصوب سال 64 و طرح اصلاحی سال 79 بدین گونه بیان میکند :
هر گاه در نشریه ای به رهبر جمهوری اسلامی و یا مراجع مسلم تقلید اهانت شود، پروانه آن نشریه لغو و مدیر مسئول و نویسنده مطلب به محاکم صالحه معرفی و مجازات خواهند شد .
وتبصره آن : رسیدگی به جرایم موضوع مواد 24 و 25 و 26 و 27 تابع شکایت خصوصی نیست .
جهت اطلاع و بهره لازم