مشاوره حقوقی رایگان - مدت بیمه بیکاری

13 سال سابقه کار دارم بابت این بیماری بیکار شدم در کل چند سال میشه بیمه بیکاری دریافت کرد این بیمه بیکاری بیماری از این مدت که فرمایین کم میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مرضيه قاسم پور

ديوان عدالت اداري اگر ايراد اساسي و مؤثري در راي شعبه تعزيرات ببينه
انهارا مشخص وبه شعبه تعزيرات ارسال ميكنه تا انجا ايرادات رفع بشه و راي مجدد صادر بشه

اگر ديوان راي رو مغاير قانون ببينه رأسا خودش راي ماهوي صادر مي كنه

نكته مهم اينه راي صادر ه ايراد شكلي يا ماهوي داشته باشه يا فاقد هر ايراد و اشكالي باشه
اينكه به نفع شما صادر بشه يا خير قابل تشخيص نيست بسته به مفاد لايحه دفاعيه يا اعتراضيه داره