مشاوره حقوقی رایگان - دریافت بیمه بیکاری توسط مجرد

سلام خسته نباشید
من مجرد هستم یکسال بیمه بیکاری گرفتم حدود 8 سال سابقه کار دارم از کارشناس بیمه پرسیدم گفت به مدت یکسال دیگه میتونی بیمه بیکاری دریافت کنی
ولی گوگل که سرچ کردم قانون اینه که از 25 ماه تا 120 ماه برای مجرد ها فقط 12 ماه بیمه بیکاری تعلق میگیره نمیدونم کدوم درسته حرف کارشناس که مجموع 24 ماه میتونم دریافت کنم یا قوانین که در گوگل درج شده

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید بیمه بیکاری دریافت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید با تلفن 1420 کارشناسان تامین اجتماعی تماس بگیرید