مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی بدون گواهینامه

من 1 بار توسط پلیس به دلیل رانندگی موتور بدون گواهینامه جریمه شدم واسه بار دوم جریمه و حبس داره؟ و آیا میشه حبس رو خرید؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام همان بار اول نیز باید شما معرفی می‌شدید به مراجع قضایی حتی برای بار اول هم جریمه نقدی داره پروسه قضایی است جریمه راهور و جریمه نقدی دولت دو چیز کاملا متفاوت هستند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق آیین‌نامه جدید راهنمایی و رانندگی حبس حذف شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مجازات درجه 8 تعزیری تعیین میشود که ممکن است حبس هم باشد اما تبدیل به جزای نقدی فقط برای بار اول امکان پذیر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حبس نیز متصور است
بدیهی است نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و