مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. زوجه مشکل روانی داره تمام مدارک بستری و ترخیص بیمارستان و تمام نسخه ها موجوده. رفته درخواست طلاق داده که زوج سورفتار داره. چه باید کرد؟ مستندات به محضر قاضی برسانم یا خیر؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و مستندات پزشکی خود را ارائه دهید البته مشکلات روحی و روانی مانع از تعلق گرفتن نفقه و مهریه به ایشان نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوءرفتار شما بایستی با مدارک به اثبات برسد و صرف ادعای زوجه کفایت نمی‌کند.
در هر حال اگر سوءرفتار شما برای قاضی دادگاه خانواده محرز شود عسر و حرج به منصه ظهور می‌رسد و زوجه می‌تواند به صورت یکطرفه نسبت به طلاق اقدام نماید.
شما نیز با ارائه مدارک پزشکی زوجه به دادگاه خانواده می‌توانید تأثیر بسزایی در روند پرونده طلاق خود بگذارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوج موافق طلاق نباشد زوجه به راحتی نمی تواند طلاق بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زوجه بابد ادله داشته باشد وگرنه ممکن نیست