مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از مدرسه

سلام من دانش آموز پایه هشتم هستم مدیر منو درحال سیگار کشیدن دید و گفت اخراجت میکنم چیکار کنم لطفاً بگید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشکل خاصی نیست به تذکر مدیر خود توجه کنید و تقاضای بخشش نمایید

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، بستگی به مقررات مدرسه دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ابراز ندامت کنید
از این سن استعمال دخانیات درست و در شان یک دانش آموز نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اخراج نمی کند ، تهدید بوده ، اما تکرار نکن چون سیگار برای همه مردم بخصوص برای شما که فقط 14 سال داری بسیار مضر و خطرناک است و ارزش خودت را دربین دوستان و فامیل و خانواده و معلم و همسایگان از دست می دهید.
موفق باشی