مشاوره حقوقی رایگان - نیابت پرونده

سلام من تو تلگرام با گروه صیغه یاب ها رفتم وگفتم زن صیغه ای میخوام اول گفت 150 حق مشاوره بده بعدگفتم اسم زن را معرفی بکن شماره زن را بعدبهم داد وخود زن با من صحبت کرد.بعد گفت خانم بهم باید یک برگه صیغه از مشاوره بگیری ،من هم به مشاور زنگ زدم گفت باید پول واریز کتی گفتم چقدر گفت 50000000من گفتم ندارم گفت باید واریز کنی گفتم اول باید زن بریزه بعد من واریز کنم ،زن واریز کرد وبعد گفتم اون قدر ندارم گفت چقدر داری گفتم 2800 گفت همینو واریز کن بقیه را من واریز میکنم بعد از آن به زن زنگ زدم جواب نداد بعد دانستم کلاهبرداری است حالا شکایت دادم جلوی حسابش را هم بستم ولی نیابت زدن به کرمانشاه کی جوابش میاد آیا برای من دردسر نمیشه به خاطر حرف وپیام های نامشروع خواهش میکنم جواب بدید چون من تحصیل کرده هستم دردسر نشه برایم تو را خدا راهنمایی بکنید اگر دردسر داره رضایت بدهم برود

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول بهتر بود به دنبال چنین مسائلی نمی رفتید تا متاسفانه در دام کلاهبرداران گرفتار نشوید
شکایت شما قابل پیگیری است اما این مورد کلاهبرداری نبوده و تحصیل مال از طریق نامشروع است که میتواند مشمول تشویق به فساد و فحشی نیز باشد و بسته به محتوای پیام ها احتمال اینکه برای شما هم ضمن تحقیقات اعلام جرمی صورت بگیرد محتمل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام این کانال‌ها همه کلاهبرداری می‌باشد و می‌توانید شکایت نمایید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
میتوانید شکایت خود را ادامه دهید‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کنید البته هدف شما صیغه بوده و اصولا مشکلی نباید داشته باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت کنید معمولا این کانال ها همه به قصد کلاهبرداری در فضای مجازی دایر میشود

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

به نظرم ارزش نداره بعنوان یک هزینه تجربه حساب کن

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درد سر که نمیشه اما این کارهای شما نشان دهنده ساده لوح بودن شماست