مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلگرامی اد کن پول بگیر

با سلام و احترام،،
چند روز قبل یکی از مخاطبین من در تلگرام که مشخص نیست کدام یک از مخاطبین هستند بنده را عضو یک کانال با عنوان حمایت از سهام بانک ملی که لوگوی بانک ملی هم در کنار عنوان آن و در پرانتز هر اّد 200 هزار تومان قرار دارد ،کرده است.
در این کانال مرتب عکس فیش های واریزی به نام افراد مختلف که هر کدام چند ده نفر را اّد یا عضو این کانال کرده اند نشان داده میشود و از اعضا میخواهد که هر چه بیشتر اضافه کنند و پول آن را دریافت کنند ،در فیش های واریزی شماره کارتهای مبدا و مقصد و بانک های مربوطه و تاریخ و ساعت واریزی و اسم افراد مانند فیش های واریزی عادی قرار دارد،بعضی شماره کارت ها درست هست و بعضی از آنها هم وقتی از بانک استعلام میکنی معتبر نیست
مدیر واریز هم فردی به نام خانم ... هست که در تلگرام عضو میباشد ولی نه شماره او مشخص هست و نه میشود روی کانال با او تماس گرفت فقط میشود به او پیام داد و او هم جواب پیام را میدهد.
یکی از افراد فامیل میگفت من 50 نفر اّد کردم و در پی وی او شماره کارت را برای واریز ده میلیون تومان گذاشتم،بلافاصله پیام داد که کارت شما ثبت شده و هزینه ثبت آن 395000 هزار تومان میشود که باید به شماره کارتی که مدعی بود مربوط به یکی از اسپانسرهای کانال هست باید واریز کنید تا او بتواند ده میلیون را به کارت شما واریز کند،من گفتم از پول واریزی این مبلغ را کسر کند که گفت امکان آن نیست و باید این مبلغ را برای ثبت کارت و مالیات پرداخت کنید.
ایشان مدعی هست که هزینه اّدها را اسپانسرهای کانال که زیاد هم هستند از طریق تبلیغات در کانال بدست میاورند،
میخواستم بدانم که این هم کلاهبرداری اینترنتی هست یا اینکه صحت دارد.
ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هیچ عنوان به این کانال ها اعتمادی نیست واز آنها دوری کنید