مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام و خسته نباشید
خانمی هستم که قبلا حقوق مستمری مادر فوت شدمو میگرفتم و مطلقه بودم از آموزش و پرورش متاسفانه به دلیلی مقداری بدهی جلوی حسابهای من گرفته شد حقوق من متوقف شد مدتی پیگیر نشدم و ازدواج مجدد کردم الان بعداز گذشت 4 سال از همسرم دومم جدا شدم آیا اگر بخوام پیگیر بشم برای کارهام میتونم مجدد حقوق رو دریافت کنم و حسابهامو باز کنم یا خیر؟ بعد اینکه دو سه فقره چک دست کسایی دارم که نمیدونم از من شکایتی کردن یا خیر. لطفا راهنماییم کنید ممنون. اولین قدم برای اقدام چه کاری هست و اینکه برای این مراحل وکیل بگیرم برای خودم بازداشتی یا زندانی چیزی داره.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اول از اداره بیمه بپرسید می توانید وکیل بگیرید شاکی دارید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدوا اطلع از وضعیت موجود سپس اقدام بر اساس ان و بهتر است کمک تخصصی بگیرید