مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مستمری پدر

سلام. بازنشسته تامین اجتماعی هستم. پدرم مرحومم که سردفتر بازنشسته بود و مرا که دختر مجرد بودم بعنوان فرد تحت تکفل معرفی کرده بود و بیمه کانون نیز بودم. بعد از فوت ایشان، از من بعنوان مستمری بگیر اقرارنامه گرفتند و از لیست تحت تکفل خارج کردند. حقوق ایشان را در حال حاضر مادرم دریافت میکند. سوال من اینست که بدون قطع مستمریم میتوانم بعد از مادرم لااقل نیمی از حقوق پدرم را بگیرم؟ و باز بیمه کانون هم باشم؟ با توجه به اینکه با او زندگی میکنم و از ایشان نیز نگهداری میکنم. اگر راهی دارد ، وکیل بگیرم

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به کارشناس سازمان تأمین اجتماعی مراجعه نمایید
اصولاً وکلای دادگستری وکیل مدافع در محاکم هستند و تعدادی کمی از ایشان در امور حقوق عمومی و دولتی فعالیت می نمایند و ممکن است پاسخ صحیح را از این طریق دیر به دست بیاورید