مشاوره حقوقی رایگان - حقوق دختر از پدر فوت شده مستمری

سلام من دختر 42 سالمه همش سختی دیدم به خاطر مادری کا حق منو هیچ وقت نداده 22 ساله پدرم فوت کرده فکر پسرشه حق منو میده به کسی دیگه منو بنداز بیرون کار کن و از پسرها بگیر بدبختمون کردن چیکار کنیم که پولمو به حساب خودم بریزن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید حضورا به صندوق بازنشستگی بیمه مراجعه و درخواست خود را کتبا مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
‌قانونا به صندوق‌ مربوطه رجوع کنید و شماره حساب خود را دهید سهم شما به آن شماره حساب واریز گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت کنید و سپس اقدام به ثبت دادخواست تقسیم ترکه دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست حضوراً به صندوق بازنشستگی مراجعه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر شغل و منبع درآمد ندارید و مجرد می باشید با مدارک خود از جمله گواهی حصروراثت پدرتان به اداره مربوطه مراجعه نمایید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به مرجع بازنشستگي شماره حساب خود را بدهيد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صندوق بازنشستگی بیمه مراجعه و درخواست خود را مطرح نمایید