مشاوره حقوقی رایگان - اناطه

با سلام و خسته نباشید، بنده مدت 6 سال در یک دفترخانه اسناد رسمی کار کردم که در تیر ماه 96 ناجوانمردانه و بدون خواندن متن اقرارنامه در یکی دیگر از دفترخانه ها و تنها با داشتن اعتماد امضا نمودم مبنی بر اینکه از بدو استخدام تا زمان تنظیم اقرارنامه تمام حق و حقوق خود مشتمل بر قانون کار و حق‌التحریر سازمان ثبت و در تاریخ 15تیر96 هم به دلخواه خودم ترک کار کرده‌ام. و خدا را گواه میگیرم که واقعیت ندارد چون اولاً: یک ریال بابت سهم حق‌التحریر دریافت ننموده، ثانیاً مطابق قانون کار هم تقریباً نصف را پرداخت نموده‌اند، ثالثاً: از کل 75ماه خدمت هم 40ماه حق بیمه ماده 148قانون کار را واریز ننمود ، حالیه با مراجعه حضوری به اداره کار و سوال شفاهی میگویند بعد از طرح شکایت و تشکیل جلسه در ضمن دفاعیات خود و خوانده بنده درخواست صدور قرار اناطه بکنم تا برای اقرارنامه و رسیدهای عادی به دادگستری معرفی بشویم و در دادگستری هم دادخواست ابطال اسناد عادی و اقرارنامه‌ را با قرار ایتان سوگند ارائه بدهم تا ضمن بررسی اگر باطل شد که فبهه‌المراد و اگر هم باطل نشد که مشمول حتی یک ریال منهای سابقه تامین اجتماعی نخواهم شد.
عرض بنده این است که:
یک نفر دیگر این روال را طی نموده ولی رییس دادگاه دادخواست را به شورای حل اختلاف ارجاع داده‌اند و در آنجا هم ظاهراً با سردفتر ساخت و پاخت کردند و نه تنها جلسه قرار ایتان را برگزار نمی‌کنند بلکه مدیر شعبه منت میگذارد و میگوید که قاضی مشاور میخواهد دادخواست ابطال را رد نماید، در حالی که دادخواست غیر مالی است و ظاهراً در صلاحیت رسیدگی شورا نیست و باید دادگاه حقوقی به آن رسیدگی نماید
*****
لطفا در رابطه راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما اگر بخواهید پیگیری کنید باید همین راه را بروید و هر احتمالی هم وجود دارد.