مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازمانی و احقاق حق و و حقوق قانونی

سلام خسته نباشید بنده سه الی چهار سال به عنوان مسئول یک منطقه محیط زیست بودم بعد از اینکه با رئیس اداره اختلاف نظر پیدا کردم ایشون با مدیر کل جدید که تازه منصوب شده بودند تبانی کرده و باعث تنزل پست بنده به پائین ترین پست سازمانی شدند و با پیگیری من به شهرستان دیگری منتقل شدم اما با همون پست پائین تر.
از نظر حقوق که از فوق العاده شغل و هم فوق العاده ویژه خیلی کم شده آیا باید کاسته بشه؟ و اینکه من میتونم پیگیری کنم برای پست همتراز و یا پست بالاتر؟ و کلا چه حق و حقوقی دارم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید پیگری کنید