مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام ببخشید من چند سال پیش عقد کردم و طلاق گرفتیم ولی چون رابطه نداشتیم با حکم پزشکی قانونی شناسنامه جدید گرفتم یک سال پیش با فرد جدیدی عقد کردم و یک ساله داریم زندگی میکنیم حالا فهمیده و درخواست فسخ نکاح داده ایا با توجه به اینکه من دوشیزه بودم ممکنه دادگاه این حقو بهش بده؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شوهر برای فریب در نکاح بایستی بدوا شکایت کیفری در دادسرا مطرح کند و سپس با حکم صادره به نفعش انرا ضمیمه دادخواست فسخ نکاح کند تا مورد پذیرش قرار بگیرد .

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

نگران نباشید
با ایشان به گرمی صحبت کنید تا قانع بشود
زندگی مشترک خود را حفظ کنید
به هر حال شما موضوعی را از ایشان مخفی نموده اید که حق داشت بداند، حالا برای به دست آوردن اعتماد ایشان تلاش کنید