مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق استفاده از پارکینگ

با سلام. همسایه من که خودرواش پشت سر خودرو من است، از تردد من در ساعات دلخواهم ممانعت و سعی در معطل کردن من دارد. در سند من و سند وی هم نوشته که حق عبور دارم. قصد اذیت داره و سوییچ یدک هم نمیده. دو بار مجبور شدم به 110 زنگ بزنم تا جابجا کنه. بار اول شکایت را پیگیری نکردم ولی بار دوم به اتهام درگیری، فحاشی و ایجاد مزاحمت و هتک آبرو که راه انداخت و ایجاد ممانعت استفاده از حق از دستش شکایت کردم و همسرم را هم شاهد گرفتم. البته مصادف با تعطیلات شد و احتمالاً دادگاه ما به تأخیر بیفته. می گوید اگر نصفه شب بیایی حق نداری از پارکینگ استفاده کنی. یک شب که بیرون بودم، پیامک داد که "اگر بعد از نیمه شب آمدی ماشینت رو در حیاط پارک کن!" من هم به 110 زنگ زدم که گفتند "چنین حقی نداره. برو منزل اگر نیاز شد زنگ بزن ما میاییم". مجدداً چند روز قبل هم پارک کرده بود و رفته بود بیرون بعد از یک ساعت که من را معطل کرد، آمد. البته این بار من 110 را خبر نکردم ولی باهاش تماس تلفنی گرفتم و صداش رو ضبط و فیلمبرداری کردم و دو تا از همسایه ها را هم شاهد گرفتم که نمیتوانم با ماشینم بیرون بروم و من را معطل کرده.
1. بنظر شما نتیجه رأی دادسرا چیست؟
2. آیا تردد من باید با اجازه همسایه باشه؟ این ادعا که بنظر خیلی مسخره است؟ چون هر کس ممکنه وقت و بی وقت بخواد به هر دلیلی از منزلش خارج بشه!
3. در خصوص پیامک و فیلمبرداری و ضبط صدا که بعد از ارسال پرونده از کلانتری به دادسرا بوده چطور باید این مدارک رو به دادگاه ارائه کنم که محکمه پسند باشه و ثابت کنم که قصد مزاحمت داره؟
با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ایشان در دادسرا محکوم میشوند و پیامکها را اسکرین شات بگیرید و فیلم وصدا را نیز در سی دی ریخته و تحویل دادسرا دهید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

حق العبور شما از پارکینگ همسایه محفوظ ولی شما هم تصور کن جای ایشان بودی و همیشه باید گوش به زنگ باشی که همسایه میخواهد برود و الان آمده و بری ماشینت را جابجا کنی
در حقیقت ایراد اصلی از سازنده ساختمان و مهندس ناظر و کارشناس شهرداری است که چنین ساخت غیرقانونی را پایان کار و اجازه تفکیک سند داده اند و البته با وجود فرض سؤال هنوز هم بعید به نظر می رسد که اینچنین باشد
به صلاح هر دوی شماست که با یکدیگر سازش نمایید و راهکاری اساسی برای حل مشکل پیدا کنید وإلا این درگیری ها هر چند وقت یکبار ادامه خواهد داشت و راه حل این نیست که شما توقع داشته باشید ایشان همیشه گوش به زنگ شما باشد
حق شما منافعی حقوق ایشان است و در تعارض دو حق باید راهکار صحیح را پیدا کرد

پیروز باشید