مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق استفاده از پارکینگ

با سلام.
اگر یک واحد آپارتمان و پارکینگ آن در اختیار مستاجر باشد و مدیر ساختمان با نصب زنجیر مانع استفاده مستاجر از پارکینگ اختصاصی شود، آیا مالک میتواند از مدیر ساختمان به اتهام ممانعت از حق، شکایت کیفری کند؟
منظورم این است که چون فعلاً مستاجر از پارکینگ استفاده می کند، آیا طرح دعوی توسط مالک مسموع است؟

با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر مستاجر حق دارد شکایت نماید با مدرک تامین دلیل و یا گزارش پلیس 110 و قرارداد اجاره