مشاوره حقوقی رایگان - زمان ارائه لایحه برای تکمیل شکایت

با سلام
برای موضوعی که شکایت کرده ام پرونده از کلانتری به دادسرا رفته ولی هنوز موعد دادگاه نرسیده .
آیا می توانم غیر از متن شکایتی که در برگه های دادسرا نوشتم لایحه ای بنویسم و به پرونده اضافه کنم؟
یا در روز دادگاه به قاضی بدم که بخونه؟
با سپاس

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اگر ادعای جدید شما عنوان مجرمانه جدیدی را به متهم منتسب می کند باید یک شکوائیه دیگر تنظیم کنید به نحوی که در متن معلوم باشد که این شکوائیه ملحق به همان پرونده جریانی است تا دادستان یا جانشین ایشان دستور رسیدگی توأمان به هر دو شکایت را صادر نماید
در صورتی که ادعای شما مصداق عنوان مجرمانه جدیدی نیست لایحه کفایت می کند