مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در نکاح

باسلام.من زوجه هستم و دوشیزه که در دوران عقد متوجه شدم همسرم مشکل روانی دارد و این ماجرا رو از من مخفی کردند و با استناد به همین موضوع درخواست طلاق عسر و حرج دادم.میخواستم بدونم آیا این مورد جزء تدلیس در نکاح میشه یا نه؟و باتوجه به اینکه نزدیکی صورت نگرفته در تدلیس از طرف زوج ،آیا مهریه به من تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای عسر و حرج می‌توانید اقدام نمایید اما در خصوص تدریس شرایط سختی وجود داردمی‌بایست مشخص شود که چه شرایطی وجود داشته است �لیس شرایط خاص خود را دارد اما در هر صورت مهریه به شما تعلق می‌گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای عسر و حرج می‌توانید اقدام نمایید اما در خصوص تدلیس شرایط سختی وجود داردمی‌بایست مشخص شود که چه شرایطی وجود داشته است تدلیس شرایط خاص خود را دارد اما در هر صورت مهریه به شما تعلق می‌گیرد

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

تشخیص نهایی با پزشکی قانونی و ادگاه است در صورت صدور حکم طلاق مستحق نصف مهریه خواهید بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشکل روانی باید اثبات شود و به تایید پزشکی قانونی برسد در حال حاضر در کشور ما عده ای زیادی از مردم مشکلات حل نشده دارند پس باید معاملات و ازدواج آنان را ملغی بدانیم در صورتی که اینجوری نیست این مشکلات روانی باید بررسی شود و شدت آن هم به نحوی باشد که منجر به تدلیس شود