مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در نکاح

سلام و احترام
2 ماهه ازدواج کردم،خانم من از ابتدا راه رفتن براشون سخت بود که یک بار می‌گفتند به دکترهای زیادی مراجعه کرده و بخاطر کبد چربه و با رعایت رژیم غذایی خوب میشن یک بار میگفتن به خاطر راه رفتن زیاده، بردم دکتر کبد گفتند از کبد نیست و إرجاع دادند دكتر ديگه که مشخص شد از کودکی ضعف عضلات ارثی دارند
در آزمایشگاه ژنتیک قبل ازدواج به دروغ گفتن که در فامیل معلول ندارند در صورتی که دارند
Sms دارم که قبل ازدواج ازشون میپرسم پاهاشون خوب شدن؟ که میگن آره
حالا باردار هستن و چون میترسن بارداری بیماریشون رو تشدید کنه میخوان بچه رو سقط کنن
هر چی میپرسم چرا در آزمایشگاه ژنتیک دروغ گفتن؟ میگن نمیدونم یا یادم رفته بود
میپرسم چرا نگفتن چنین بیماری دارند؟ میگن نمیدونستیم و دکترا نتونستن تشخیص بدن
آیا این تدلیس در نکاح حساب می‌شود؟ چطور میتونم ثابت کنم این مسئله رو؟ در اين حالت مهریه چه می‌شود؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید اقدام به ثبت شکایت تدریس در نکاح نمایید اما توجه داشته باشید این امری فوری است و به قید فوریت به محض اطلاع باید اقدام کنید در غیر اینصورت رد می‌شود
در خصوص مهریه به ایشان تعلق میگیرد
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعمال فسخ بابت تدلیس بعد از اطلاع فوری است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای تدلیس در نکاح باید فوری شکایت مطرح کنید تا رد نشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید به نظر میرسد که از موارد فسخ به علت تدلیس و عیوب زن باشد بنابراین مهریه پابرجاست