مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در نکاح

باسلام من قبلا هم سوالمو مطرح کردم و مجدد چون به مشکل برخوردم سوالمو طرح میکنم...من حدود 11سال پیش ازدواج کردم و توعقد بکارتمو از دست دادم (تو دادگاه اقرار کردم باکره هستم و منو فرستادن پزشک قانونی اونجا با اصرار خودم بدون معاینه برگه بکارت سالم دادن و من شناسناممو عوض کردم. هم شاهد دارم هم حاضرم قسم میخورم)..الان حدود8ماهه مجدد ازدواج کردم هردونفر ازدواج دوم...تو زمان خواستگاری چیزی نپرسیدن من هم نگفتم که باکره نیستم. به مدت یکماه صیغه محرمیت بودیم توحرم عقد کردیم و ایشون قبل از اولین نزدیکی ازم پرسیدن گفتم باکره نیستم و گفتند مشکلی ندارند بارها با من نزدیکی داشتند و بعد از یکماه با نام دوشیزه منو عقد رسمی کردند. الان از من شکایت کردن که من زمان خواستگاری پرسیدم و این خانم دروغ گفته باکره هستم (درصورتی که اصلا نپرسیدن)..و یک هفته بعد از عقد بهم گفتند بکارت ندارند و عقد رسمی کردم..الان بعد از 8ماه اومده تدلیس در نکاح شکایت کرده..رفتیم دوجلسه پیش دادیار وهمین اظهارات و نوشتند (من گفتم زمان خواستگاری نپرسیدن و قبل از اولین نزدیکی تو صیغه محرمیت پرسیدن) ... الان دوباره برای ابان گفتند بریم دادگاه کیفری ... میگن چون اینجا شهر کوچک مثل تهران و مشهد نیست و طبق رسم و رسوم وسنت ها به هوای اینکه باکره هستین اومدن خواستگاری و نظر چند تا قاضی اینه که شما متهم هستین.. من هرچی میگم. خب این آقا تمام شرایط منو میدونستند و منو با اگاهی کامل حتی با نام دوشیزه رسمی کردند اصلا اینو مدنظر نمی‌گیرنو میگن شما تدلیس کردین. من واقعا قصد فریب این آقا رو نداشتم چرا که میدونستند من قبلا عقد کردم و حتی یکماه فرصت داشتند برای اعتراض ولی بازم رسمی کردند. میگن باید قاضی و قانع کنی که فریبش ندادی.همسرم میگه حتی باخانمم نزدیکی نداشتم درصورتی که بارها نزدیکی داشتند ..میگن باید ثابت کنی ).تورو خدا راهنماییم کنید ..اگه حکم به ضررم بشه.تجدید نظر خواهی کنم آیا تواستان هم تدلیس میخورم .خیلی نگرانم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت نمایید
در صورت تمایل درخواست مشاوره نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر موضوع فاقد تدلیس است چرا که زوج با علم. واطلاع بر رابطه زناشویی خودشون تاکیید داشته اند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قصد فریب از زمان داپگاه اول و پزشکی قانونی شروع شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به علم به موضوع و برقراری رابطه تدلیس واقع نشده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، فسخ نکاح به علت تدلیس ، فوری است و باید بلافاصله بعد از اطلاع از تدایس ، دادخواست فسخ نکاح اقامه بشود

و اینکه زوج علم و اطلاع بر عدم بکارت زوجه داشته است موجب میشود که تدایس محقق نشود
ولی باید با شهادت شهود ،
اطلاع زوج از عدم بکارت زوجه ، اثبات گردد

شما میتوانید شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید

و قابل دفاع توسط شما میباشد و ..