مشاوره حقوقی رایگان - معرفی شاهد دیگر به دادگاه

با سلام خسته نباشید.
بنده را 5 نفر با چاقو مورد ضرب و جرح قرار دادند در ملع عام شاهد همراه من دختر بود به بازپرسی معرفیش کردم ولی میگوید من شهادت نمیدهم با این که در کنارم حضور داشته به دلیل ترس منصرف شده حال یکی از افراد حضور در آن جا از دور شاهد چاقو خوردن من بوده میتوانم این فرد را به عنوان شاهد معرفی کنم ؟
سوال دومم اینکه این شخص به شرطی به من گفته شهادت میدهد که اسم و اطلاعاتش در دادگاه پیش قاضی محفوظ باشد این امکان وجود دارد ؟

پاسخ ها :

معرفی شاهد دیگر به دادگاه شاهد ضرب و جرح شاهد ضرب و جرح