مشاوره حقوقی رایگان - عمل بینی بدون اجازه شوهر

سلام وقت بخیر من بنا به دلایلی مهریه ام رو گذاشتم اجرا و هنوز درخواست طلاقی رد و بدل نشد و من قصد دارم بینی ام رو عمل کنم. آیا نامزدم میتونه از من شکایت کند که بدون اطلاع من چرا عمل کردی؟ لازم به ذکر که پولش رو بابام داره میده و من 6 ماهه که خونه پدرم هستم و خبری ازشون نیست ( 7 ماه نامزد بودیم و من 6 ماهه خونه پدرم هستم یعنی تقریبا 1 سال)( و بنده 22 سالمه)

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
شما فرد بالغی هستید و با داشتن شرایط دیگر قانونی مستقلاً حق انجام هرگونه عمل جراحی مشروعی را دارید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر نیاز به اجازه شوهر در اینجا نمی‌باشد