مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امضا و اثر انگشت فرد زیر 18 سال

سلام من برادرم زیر 18 سالشه و رفته یه گوشی به قیمت 5 تومن خریده اما فروشنده اونو به قیمت 11 ملیون به اون داده حالا 5 ملیونشو داده گوشی فروش میگه ازش شکایت میکنه گوشی هم به اسم منه ولی ازش امضاو اثر انگشت گرفته می تونه با اون امضاو اثر انگشت محکوم مون کنه

پاسخ ها :

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام چون که برادرتون زیر هجده سال هست معامله غیرنافذ هست یعنی امکان ابطالش میباشد ولی مرتکب جرمی نشده اید و مابقی پول را بدهید تامشکلی پیش نیاید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا جرم کیفری توسط برادر شما صورت نگرفته افراد زیر 18 سال در خصوص مسائل مالی نمی‌توانند اقدام نمایند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به زیر سن قانونی باید اقدامات مالی ایشان تنفیذ شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اقدامات مالی ایشان تنفیذ شودمساله کیفری وقابل مجازات نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم برادر شما معامله‌ای که انجام داده است نافذ نمی‌باشد می‌توانید معامله را ابطال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تعزیرات شکایت خود را پیگیری کنید