مشاوره حقوقی رایگان - افترای عملی یا جعل

سلام.شخصی با دستکاری تاریخ پیامک های ارسالی بنده و پاک کردن پیام های قبل و بعد در دادگاه در لایحه دفاعی خود به من اتهام درخواست رابطه نامشروع زده. تحت عنوان افترای عملی یا جعل میشه طرح شکایت کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت هر دو عنوان می‌توانید شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

افترای عملی محقق نیست اگر هم وجود داشته باشد افترای نظری است اما دستکاری پیام می‌تواند از مصادیق جعل باشد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر پیامک مخابراتی باشد امکان دستکاری ندارد ولی آپ هایی مثل تلگرام و اینستاگرام بار اثباتشان اندک و البته به نظر قاضي است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بعد از تبرئه شدن میتوانید شکایت کنید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.پس ازاینکه منع تعقیب شماصادروقطعی شدمی توانیدازباب افتراءشکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه ابتدا باید پرونده در دادگاه بررسی شود و منع تعقیب شما صادررشود و هیچ گونه دلیلی وجود نداشته باشد مبنی بر محکومیت شما در این صورت میتونید طرح دعوی افترا مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت افتراء زمانی قابل طرح است که قرار منع تعقیب یا حکم تبرئه صادر گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
لکن، موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد