مشاوره حقوقی رایگان - پیشنهاد رابطه ی نامشروع

سلام
خانمی مجرد هستم چند هفته ی پیش به بیمارستان ... مراجعه کردم برای آزمایش به آزمایشگاه رفتم متصدی از من شماره تلفن گرفت برای اطلاع رسانی
بعد پیام هایش شروع شد و در نهایت گفت رابطه میخواد آن هم در منزل خودم
من رد کردم چندین بار اصرار کرد قبول نکردم
بعد رفتم به ریاست بیمارستان شکایت کردم
اونجا متوجه شدم ایشان همسر داره و همسرش هم باردار هست
حراست و ریاست و مددکاری جلسه ای تشکیل دادند ایشون گفت من اشتباه کردم
من گفتم توبیخ کتبی درج پرونده اش بشه و اینکه خسارت مالی بگیرم (انجام داده نشده)
آیا می تونم به دادگاه هم مراجعه کنم و مجازات مالی ازش بگیرم ؟
لطفا پاسخ بدید
مچکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر مجازات مالی ندارد و اگر هم داشت به دولت محترم پرداخت می گردید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید شکایت نمایید ولی نمی توانید مطالبه وجه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شکایت نمایید ولی نمی توانید مطالبه وجه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر مجازات مالی ندارد و اگر هم داشت به دولت محترم پرداخت می گردید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام میتوانید به دلیل مزاحمت در دادگاه از ایشان شکایت بکنید ولی دریافت خسارت مالی امکان ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات مالی خواستن به نوعی اخاذی محسوب می شود
شما صرفا تحت شرایطی می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید البته به شرطی که صرفا مزاحمت باشد و اگر شما جواب پیام های نامبرده را داده باشید در این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
به نظر بنده با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت شما در دادگاه نتیجه ای نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اما بار اثبات ادعا بر عهده شماست . چون ممکن است ان شخص انکار کند

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

هرگز خسارتی نمی‌تونید بگیرید نه جرمی واقع شده نه زیانی وارد شده که بخواهید خسارت بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام
١- در امور شرعي خسارت در اين مورد جز از دست دادن بكارت موردي ندارد
٢- شكايت به منظور اخذ وجه نوعي از اخاذي است و مجازات هم دارد
٣- جريمه اگر بر فرض منظور شود در حق دولت است
٤-شكايت تحت عنوان مالي در اين خصوص قانونمند نيست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جزای نقدی به صندوق دولت پرداخت می شود و به شما داده نمی شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از باب مزاحمت از ایشان شکایت کتید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... باید دید به شما چه نوع ضرر مالی وارد شده تا بعدا بر پایه آن بتوان، مطالبه خسارت نمود...؟!

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مزاحمت از طریق سیستم مخابراتی برای شما ایجاد شده است میتوانید با همین موضوع در قالب شکوائیه‌ای تنطیم شده در دادسرا و دادگاه کیفری دو احقاق حق کنید و فرد مرتکب را به سزای اعمال زشت خود برسانید اما صرف پیشنهاد رابطه نامشروع نمی‌تواند جرم رابطه نامشروع را به منصه ظهور برساند.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه به شما خسارت یا صدمه ای وارد نشده باشد خیر

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خیر. مزاحمت ایشان برای شما بار مالی ندارد و مجازات میشوند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در قانون جبران خسارت معنوی پیش بینی شده است و وسیله جبران خسارت معنوی را در صورت احراز قاضی تعیین می کند حال یا با پرداخت وجه یا الزام به عذرخواهی و .....

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
میتوانید شکایت کنید اما امکان پرداخت جزای نقدی وجود ندارد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

دادگاهها رای به خسارت نمیدهند اما از بابت مزاحمت میتوانید شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید از باب مزاحمت شکایت کنید ولی خسارتی به شما پرداخت نميشود. جزاي نقدي به دولت پرداخت میشود

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

شاید بزه مزاحمت بانوان رخ داده باشد و قابل شکایت . ولی خسارتی به شما تعلق نمی گیرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر خسارت مالی تعلق نمی گیرد و قانونگذار چنین پیش بینی نداشته است از باب مزاحمت می توانید پیگیر شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

این موضوع مجازات مالی ندارد در صورت اثبات حکم شلاق دارد...

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
مشمول پرداخت خسارت مالی به شما نیست ، اما میتوانید تحت عنوان ایجاد مزاحمت شکایت نمایید .