مشاوره حقوقی رایگان - پابند الکترونیک

با درود. من در دادگاه شهرستان محکوم و با پرداخت جریمه با پابند الکترونیک موافقت شد و چون ساکن تهران هستم به دادسرای نیابت مراجعه کردم که به من گفتند باید سند یا اجاره نامچه معتبر بیاری تا برای ما ثابت شود که ساکن ادرس ارائه شده هستی حال میخواستم بدانم ایا اینکار ایشان قانونی هست یا خیر.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

استعلامات احراز محل سکونتتان برای واحد اجرایی مذکور لازم است