مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام 15 روز پیش تصادف کردیم من غیر مقصر شناخته شدم و ماشینم آسیب زیادی دیده و بردنش پارکینگ طرف مقصرم وکیله خواهر معاون دادستان هم هست من تامین دلیل زدم کارشناس دادگستری اومده تعیین خسارت کرده جوابشم اومده 30 تومن خسارت ماشینو بیمه میده بقیشو طرفم الان با طرف مقابلم صحبت کردم میگه شکایت کن قبول ندارم من اعتراض به کارشناس میزنم اعتراضم بزنه من چند ماه بیکار میشم چون ماشین کارم بوده ماشینم میخابه اینجام آشنا داره دادسرا پارتی بازی میکنن براش من میتونم از جای دیگه ای پیگیر بشم یا ن ؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام، راه قانونی از طریق دادگاه می باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق مرجع محترم قضایی پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه مقصر حادثه کیست و با چه کسی رابطه دارد هیچ تفاوتی در اصل موضوع تصادف و تقصیر ایشان نداشته لذا شما می‌توانید به نظریه کارشناس اعتراض و در دادگاه هم شکایت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم بعد از تامین دلیل می‌توانید نامه مجوز ترخیص ماشین را از قاضی بگیرید و از پارکینگ خارج کنید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

مرجع رسیدگی و پیگیری دادگاه هست