مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و اعتراض به کروکی

با سلام و احترام
حدود 20 روز پیش تصادفی داشتم که دور میدان بود. من دور میدان بودم و قصد خروج از میدان داشتم (هنوز دور میدان بودم) که از ورودی میدان خودرویی با سرعت وارد میدان شد و گلگیر سمت راست ماشین من به درب جلو و عقب خودرو دیگر اصابت کرد.
بعد از آمدن پلیس راننده خودرو دیگر اعلام کرد که از قبل دور میدان بوده و پلیس با توجه به این اظهارات من را مقصر دانست. و با توجه به پافشاری راننده جهت مراجعه هر چه سریعتر به بیمه به بیمه مراجعه کردیم و نه میلیون و پانصد خسارت به ایشان پرداخت شد.
پس از این موضوع با توجه به پیگیری و بررسی دوربین های موجود در محل محرز گردید ایشان اصلا دور میدان نبودند و با سرعت وارد میدان شدند.
با توجه به ماده 137 آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی، این ماده در رابطه با حق تقدم عبور وسایل نقلیه در تقاطع‌ها و میادینی که علامت و چراغ راهنمایی و رانندگی در آنها وجود ندارد صحبت می‌کند و بند پ آن مربوط به حرکت در میدان است:
بند پ – حین ورود به میادین حق تقدم عبور با وسیله‌های نقلیه‌ای است که در حال حرکت در درون میدان هستند.
طبق قوانین حق تقدم در میدان، خودرویی که سمت چپ یعنی نزدیک‌تر به مرکز میدان در حال حرکت است اولویت حرکت دارد. حال که خودرویی از سمت راست به اینجانب برخورد کرده است، بنده تقصیری نداشتم.
لطف راهنمایی فرمایید در این خصوص چگونه میتوانم پیگیری نمایم.
ضمنا ایشان طی شکایت از طریق شورای حل اختلاف درخواست افت مبلغ خودرو را هم نموده اند. (هر دو خودرو 206 می باشد)

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نسبت به کروکی اعتراض نموده و تقاضای کارشناسی نمایید فیلم دوربین‌های محلی را جهت ارائه به مرجع قضایی در اختیار داشته باشید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تعیین مقصر را افسرراهنمایی رانندگی تشخیص می دهد میتوانستید به نظریه اعتراض زنید تا مجدد بررسی شود