مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با درب خودرو

سلام بنده ماشین رو جلوی مدرسه پارک کرده بودم و پسرم در حال پیاده شدن از سمت سرنشین ماشین بود که ماشین دیگری با سرعت آمد و درب ماشین من به درب جلوی اون ماشین خورد و خسارت ایجاد کرد. به دلیل این که جلوی مدرسه بود و ترافیک بود به افسر زنگ نزدیم
حالا مقصر این تصادف من هم یا اون؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی بر عهده افسر راهنمایی و رانندگی است و در صلاحیت یک وکیل پایه یک دادگستری نمی‌باشد.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام ، باید زنگ میزدید، حال به افسر بگویید تا به صورت فرضی کروکی بزند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار گردد یا لایحه تخصصی تنظیم شود….