مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام من ساکن گیلان هستم چند روز پیش همسرم به بهانه مسافرت به تهران و منزل برادرش رفت و همونجا دادخواست طلاق داد...از اونجایی که محل سکونت قبل از اقدام گیلان بود الان شرایط ملاقات با فرزند به چه صورت است

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام ملاقات با فرزند جایی است که فرزند درآن شهر تحت حضانت می باشد مگراینکه خودتون توافق نمایید. موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید جهت ملاقات دادخواست بدهید اما چون حضانت با مادر است دادگاه تهران رسیدگی می‌نماید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دادخواست ملاقات فرزند بدین
در دعاوی و امور خانوادگی مربوط به زوجین، زوجه می‌تواند در دادگاه محل اقامت خوانده یا محل سکونت خود اقامه دعوی کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که حضانت فرزند با پدر است شما جهت ملاقات باید دستور موقت یا حکم بگیرید و اقدام به رفت و آمد نمایید و در صورتی که حضانت با شماست همین کار را زوج باید انجام دهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

محلی که فرزند تحت حضانت می باشد.زوجه می تواند در محل اقامت خود طرح دعوی نماید

پرنیان ادهمی

سرکار خانم پرنیان ادهمی :

برای ملاقات با فرزند کسی که حق بچه رو نگه میداره باید امکان و وسایل ملاقات رو فراهم کنه

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام هر کجا که فرزندتان تحت حضانت می باشد