مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ سندی

سلام
من آپارتمانی را خریدم در سند ذکر شده پارکینگ اختصاصی و در صورتمجلس و نقشه هم مشخصات ذکر شده
این پارکینگ با دو پارکینگ اختصاصی دیگر در یک محدوده می باشند ولی ورودی هاش یکی نیست
ورودی من از انتهای حیاط و جلوی آن پارکینگها می باشد
صاحبان دو پارکینگ مجاور ماشینش می آورند جلو و در محوطه پارکینگ من پارک می کنند و می گویند تو پارکینگ نداری و صاحب قبلی هم بخاطر این موضوع آپارتمان را فروخت
و میگویند اگر ماشینمون را عقب تر پارک کنیم نمی توانیم از پارکینگ بیاییم بیرون و مزاحم پارکینگهای دیگه میشه و سازنده با رانت بازی و مسایل دیگه تونسته پارکینگ اضافه تر بگیرد برو ثبت درخواست کن این پارکینگ را از سندت حذف کنند
و یکی از آپارتمانها که پارکینگ ندارد ماشینش را می آورد داخل حیاط. ورودی پارکینگ من پارک می کند
اگر لازم هست صورتمجلس و نقشه تفکیکی را برای شما ارسال نمایم
اگر بخواهم حد و حدود پارکینگ من علامت گذاری و حفاظ یا مانع زده شود تا همسایه ها مزاحمت درست نکنند امکانش هست؟
از نظر جنابعالی چه کار باید کرد؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر ممانعت یا مزاحمتی برای شما ایجاد میکنند میتوانید شکایت کنید .