مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

خانمی هستم کارمندبانک و دارای دو فرزند که در مرداد 1403سابقه کاری ام 24سال تمام میشود قصد دارم درخواست بازنشستگی با 25سال سابقه بدهم با احتساب مرخصی های طلب کاری ام.. با توجه به تصویب قانون جدید افزایش سن بازنشستگی ایا من مجبور به ادامه خدمت هستم یا با تقاضای من موافقت میشود

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.