مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج نامشروع و تهدید

با سلام
بنده در مرحله آشنایی با خانمی برای ازدواج که پیش از بنده از همسر شان جدا شده بودند صیغه محرمیت خواندیم. برای این محرمیت شاهدی نداشتیم اما پیام هایی بین ما رد و بدل شده که نشان دهنده انجام و مدت زمان این عقد و شرایط آن بوده. ایشان پیش از پایان عقد ما با فرد دیگری وارد رابطه شده و عقد محرمیت خوانده اند.
پس از اعتراض بنده به اینکه فعل حرامی مرتکب شده اند و باید عقد خود را فسخ کنند شماره بنده را به نامزد شان داده و ایشان نیز پیام هایی توهین آمیز همراه با تهدید های ناموسی برای بنده فرستاده اند. با وجود اینکه بنده در پیام به نامزد ایشان اطلاع داده ام که عقد باطل است اما باز هم در جواب پیام نوشته اند که حتی اگر با شما عقد باشد من عقد خود را فسخ نمی کنم و با ایشان ازدواج می کنم.
ایا می توانم به استناد این پیام ها و تهدید های پیامکی از هر دو این افراد شکایت کنم و مراحال شکایت به چه صورتی است؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله زنی که درقید زوجیت است وشوهردارد نمی تواند بادیگری عقدازدواج کندمی توانید از هردونفر شکایت کنید

پرسشگر :

تنها اسنادی که بنده در خصوص این عقد و تهدیدات دارم پیامک های رد و بدل شده است . آیا این اسناد برای قاضی به عنوان اماره قابل استناد است و شکایت من به جایی می رسد؟

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

عقد نکاح شما دایم است یا موقت؟

پرسشگر :

عقد موقت

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام ؛ اثبات اینکه آن خانم در عقد متعه شما قرار دارد با شماست در غیر اینصورت ادعای شما به صرف پیامک در امر حقوقی قابل اثبات نبوده و فقط می توانید بابت تهدید از طریق ارسال پیامک از نامزد ایشان شکایت کنید ولاغیر