مشاوره حقوقی رایگان - صیغه با زن شوهر دار

با سلام و ادب.مردی 50ساله بازنشسته یکی از سازمان ها میباشم.چندین ساله با زنی 35ساله رابطه عاطفی غیر نامشروع دارم.چون در شهرستان کوچکی هستیم امکان لو رفتن این رابطه و پیامد های آن زیاد است.با رضایت طرفین آیا امکان صیغه نامه از طریق ماده یا تبصره ای امکان پذیر است.جواب شما کمک شایانی به ماعطا خواهد کرد.با تشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

زن شوهر دار رانمي توان به عقد نكاح دايم يا موقت در آورد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مراجعه به دفاتر ازدواج وطلاق صیغه موقت منعقد نمایید

محمد آذرنژاد

جناب آقای محمد آذرنژاد :

باسلام با عنایت به اینکه خانم شوهر دارن این امکان وجود ندارد و در ثانی این خانم اگر رابطه جنسی برقرار کرد باشین حتی اگر طلاق هم بگیرد برای شما تا ابد حرام شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رابطه شما با زن شوهر دار بدین صورت حرم است یا باید طلاق بگیرد و صیغه کنید و یا باید قطع شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
امکان صیغه با زن شوهردار وجود ندارد .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نکاح با زن شوهر دار موجب حرام ابد برای یکدیگر و باطل بودن این ازدواج است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن شوهردار را نمی توان صیغه کرد
ولی اگر زن شوهر نداشته باشد می توانید صیغه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مانع شرعی نداشته باشد می توانید صیغه نامه بین خودتان بنویسید یا در دفتر ازدواج ثبت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

متاسفانه این رابطه قانونی و شرعی نیست و عواقب جدی در پی دارد. زن شوهردار را نمی توان به نکاح خود در آورد حتی ازدواج موقت یا همان صیغه، توجه داشته باشید که زنا موجب حرمت ابدی می شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بامراجعه به دفاتر ازدواج تقاضای ثبت ازدواج موقت و جاری نمودن صیغه عقد نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نکاح با زن ‌شوهر دار حرام است و قانونا باطل است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نکاح زن شوهر دار هم حرام و هم باطل و غیر قانونی است چه نکاح موقت چه دائم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر زن شوهردار باشد امکان ندارد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

کاربرعزیز زن شوهردار رانمی توان صیغه کرد ومشمول مجازات حدمی باشد

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلام: این عمل شما در همهءجای دنیا مذموم و نکوهیده است؛ مطابق شرع مقدس اسلام می توانید عقد متعه یا منقطع و حتی دائم جاری نمائید.

حمید نجفی

جناب آقای حمید نجفی :

صیغه یا ازدواج با زن شوهر دار امکان پذیر نمی باشد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام صیغه با زن شوهردار امکانپذیر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مطلقا امکان انجام عقد موقت با زن شوهردار وجود نخواهد داشت
و جرم است و مجازات خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زن شوهر دار رانمي توان به عقد نكاح دايم يا موقت در آورد.
ازنظر شرعی و قانونی امکان پذیر نمی باشد

صادق طلعتی دلیر

جناب آقای صادق طلعتی دلیر :

با سلام
صیغه زن شوهر دار موجب حرمت ابدی بین شما خواهد شدو مجازات کیفری برای شما و سردفتر دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به یک دفتر ازدواج مراجعه کنید و رسما عقد دایم یا موقت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

میتونید در دفاتر ازدواج به صورت رسمی ایشان را صیغه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عقد موقت منوط به رضایت طرفین است و مشکلی از این باب برای شما متصور نیست.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
كاربر گرامي
در اسلام زنا به رابطه جنسی میان زن و مرد، بدون وجود رابطه ازدواج میان آن‌ها می‌گویند همچنین به مردی که مرتکب زنا شده‌است زانی و زن زناکار را زانیه می‌گویند.

زنا با زن شوهردار از منظر دین یکی از گناهان کبیره به شمار می آید ولی بزرگی خداوند و وسعت مهربانی او به حدی است، که اگر گناه کاری که مرتکب چنین عملی شده است واقعا از عمل خود پشیمان باشد و تصمیم جدی بر ترک گناه و جبران بدی خود بگیرد، امید بخشش و آمرزش او از طرف خداوند مهربان بسیار زیاد است.
زنا از منظر قانون ; در ماده 63 قانون مجازات اسلامی‌ در تعریف جرم زنا آمده است : جماع مرد با زنی که بر او ذاتا حرام است
در کتاب دوم از باب اول قانون مجازات اسلامی‌ نیز راه‌های اثبات این جرم و انواع آن مشخص شده است. زنای محصنه، زنای به عنف و زنای غیرمحصنه مواردی است که انواع و اقسام آن در دین اسلام پیش‌بینی و شرح داده شده و مجازات آن مشخص است.
بديهي است در صورت استمرار اين رابطه نامشروع حكم اعدام منتظر شما و زانيه مي باشد ؛ بنابراين فوراً و براي هميشه ترك نماييد