مشاوره حقوقی رایگان - کار زیبایی بدون مدرک و ادعای پزشکی

سلام و خسته نباشید.من چند ماه پیش به یک درمانگاه رفتم ک آنجا خانمی کارهای تزریق چربی و عملهای زیبایی زنان انجام میده,بعد از تزریق به صورت و بد فرم شدن شکمم چون چربی از انجا برداشته شد.و تحقیق متوجه شدم این خانم بر خلاف ادعاش اصلا دکتر نیست.میخواستم بپرسم برای شکایت باید کجا برم و آیا میتونم از ازش دیه بگیرم.چون شکمم نیاز به ترمیم دارد و محکوم بشه ک دیگه عمل انجام نده
سپاس

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در نظام پزشکی و دادسرای جرائم پزشکی طرح شکایت نمایید
جهت مشاوره و طرح شکایت تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دادسرای جرایم پزشکی و در این موارد بعد از رسیدگی رای مقتضی صادر میشود

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بله میتونین برای اینکه بدون مجوز پزشک داشته خودش رو پزشک معرفی کرده شکایت کنین هم بابت بد فرم شدن خسارت یا دیه هم بگیرین

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام میتونید شکایت کنید بله
دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان نظام پزشکی نسبت به ثبت شکایت اقدام نمائید.
همچنین با ثبت شکوائیه در دفتر خدمات قضایی از طریق دادسرای ویژه جرایم پزشکی این امر را پیگیری بفرمائید.