مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تاخیر در تنظیم سند

بنده حکم قطعی جهت تنظیم سند و خسارت از روز حضور در دفترخانه طبق قرارداد ، به ازای هرروز یکصد هزار تومان تا زمان صدور سند علیه سازنده ملک که به صورت پیش فروش بود گرفته ام ، الان سند را با مخارج خودم و حکم دادگاه گرفتم ، چطوری باید برم واسه خسارت تاخیر؟از طریق شعبه اجرای احکام یا دادخواست مجدد؟؟؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه در دادخواست بدوی خسارات را خواهان شده باشید و خوانده محکوم شده باشد، از اجرای احکام پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق اجرای احکام پیگیر اجرای حکم باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای خسارت تأخیر یا همان خسارت از روز حضور در دفترخانه بایستی از شعبه اجرای احکام مدنی اقدام بفرمائید.