مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه گرفتن برای نوزاد

ایا در حال حاضر که خانم من بارداره و زندگی مشترک رو ترک کرده و مهریه اش رو هم به اجرا گذاشته و نفقه هم شکایت کرده و البته من هم برای عدم تمکین شکایت کردم، آیا خانم من میتونه بدون حضور من به بیمارستان مراجعه کنه و بچه رو دنیا بیاره؟ و برای بچه شناسنامه بگیره؟ مثلا به بیمارستان و ثبت احوال بگه که شوهرم ماموریت راه دوره؟ آیا من برای جلوگیری از این کار میتونم کار قانونی انجام بدم؟؟

پاسخ ها :

سام اسحقی

سام اسحقی :

سلام حسب ماده 16 قانون ثبت احوال یکی از اشخاصی که حق اعلام واقعه تولد را دارد،مادر است بنابراین چونکه در حال حاضر همسر شرعی و قانونی شماست حق اعلام تولد و أخذ شناسنامه را دارد.پیروز باشید