مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه نوزاد با وکالت نامه

باسلام اگر کسی درخارج از کشور زایمان کند ونتواند اونجا ازسفارت خانه شناسنامه بگیرد اینجابا وکالت نامه ازپدرومادر میشه از ثبت احوال شناسنامه گرفت

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان پذیر است همچنین می‌توانند اشخاص خارج از کشور به سایت میخک مراجعه نمایند

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار - قدم نورسیده مبارک
مطابق ماده 15 قانون ثبت احوال ایران جهت اخذ شناسنامه ایرانی برای ایرانیان متولدشده در خارج از کشور؛ والدین می بایست ظرف 15 روز از تاریخ تولد به سازمان ثبت احوال یا نماینده کنسولی ایران در آن کشور مراجعه کنند. موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه مدارک خود حضور موضوع را پیگیری کنید.
به نظر با این شرایط امکان اخذ شناسنامه وجود ندارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چرا نمیتواند از سفارت بگیرد
والدین از سفارت اقدام کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اخذ شناسنامه توصیه می‌شود از طریق سفارتخانه موضوع را به انجام برسانند. در هر حال برای پیگیری اخذ شناسنامه در ایران، از سفارت نامه اخذ شود و از طریق سامانه میخک، اقدام به اعطای وکالت شود.