مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک آب چاه

باسلام. 2لیتر آب کشاورزی دارم که با مقدار 23لیتر شرکا جمعا به تعداد 8 نفر در یک حلقه چاهک حریم رودخانه در حال بهره برداری می باشد و بنده دچار اختلاف با شرکا هستم و میخواهم درخواست تفکیک آب و حفر چاهک بدهم. بفرمایید چی کار باید بکنم؟ متشکرم.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان تفکیک بدون رضایت سایر شرکا یا حکم دادگاه وجود ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با رضایت تمامی شرکاء یا حکم دادگاه، امکان تفکیک وجود خواهد داشت.