مشاوره حقوقی رایگان - کسر از ودیعه بابت خسارت دیرکرد تخلیه ملک

با سلام
مستاجرم تاریخ قراردادش تموم شده و بیرون نمیرود میگه برو هرکاری از دستت میاد کوتاهی نکن. از شما اهل فنون تقاضای راهنمایی دارم و اینکه تو قولنامه نوشتیم اگر سر تاریخ انقضا تخلیه نکند روزانه 500 هزار تومان باید بدهد. آیا میتونم این مبلغ رو از رهنش کم کنم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر ملک مسکونی اجاره داده اید سختتر تخلیه می شود اما باز راه دارد

محسن قربانی

محسن قربانی :

ابتدا پول پیش رو به حساب دادگستری واریز کنید بعد دادخواست مطالبه وجه رو بدید و پول واریزی رو بابت وجه التزام توقیف کنید و...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مورد تخلیه ملک؛ دادخواست دستور تخلیه را ثبت نمائید لیکن مبلغ ودیعه را به حساب دادگستری واریز نمائید.
در مورد خسارت تعیین‌شده؛ دادخواست مطالبه وجه داده و مبلغی که به حساب دادگستری واریز نموده‌اید توقیف نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای مستاجر ارسال نمایید
و دادخواست دستور تخلیه فوری اقامه نمایید و
و شما میتوانید دادخواست مطالبه ‌خسارت وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد را اقامه نمایید
و ..