مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تامین خواسته

سلام،پس از ثبت درخواست تامین خواسته از مستاجر جهت دیرکرد تخلیه ملک در دفتر قضایی،آیا باید منتظر اولین جلسه دادگاه بمانم و بعد از اولین جلسه،مهلت ده روزه به من می دن برای دادخواست اصلی؟یا در زمان دیگری هست این مدت ده روزه؟ و دادگاه بهم اعلام می کنه؟

آیا این دادخواست تامین خواسته،خودش به پرونده قبلی که در جریانه برای گرفتن حکم تخلیه اضافه می شه یا باید روند خاصی رو طی کنم؟!
و اینکه حدودی چقدر طول می کشه با همه ادله ها،رای نهایی مبنی بر توقیف اموال صادر بشه؟خیلی طولانیه روندش؟!؟!

ممنون می شم از وکلای محترم اگر پاسخ جامعی به من بدهند و راهنماییم کند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با قرار تامین خواسته شما میتوانید مالی از خوانده که سراغ دارید با پرداخت خسارت احتمالی توقیف نمایید اما این به معنای پذیرش دادخواست اصلی شما نمیباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که دادگاه به درخواست خواهان قبل از طرح دعوی اصلی، اقدام به صدور قرار تامین خواسته نماید، خواهان مکلف است ظرف ده روز در دادگاه صالح اقامه دعوی نماید و الا به درخواست خوانده، قرار تأمین صادره توسط دادگاه ملغی الاثر خواهد گردید.