مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و عرض ارادت خدمت وکلای محترم که حافظ سلامت روحی و روانی و همچنین حقوق هموطنان هستند.
برای بنده مشکلی پیش اومده که واقعا دیگه نای کلنجار رفتن باهاش رو ندارم. بنده چند سال قبل خودروی سواری شخصی خریدم که پس از مدتی شخصی که چند سال قبل مالک خودرو بوده با ادعاهای مختلف از جمله سرقت و خیانت در امانت و جعل توسط یکی از مالکین سابق حکم الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک گرفته و با عنوان اینکه بنده مالک قانونی خودرو هستم حکم توقیف و تنظیم مجدد سند به نام خودشون رو گرفته بودن و بنده در جریان نبودم. با همکاری وکلای دادراه ورود ثالث به پرونده کردیم و پس از دو سال حکم قطعی بر مالکیت شرعی و قانونی از دادگاه تجدید نظر گرفتیم و قرار بر این شد که شخص مدعی مالکیت ، خسارت خودرو و باقی خسارت رو از شخصی که ادعا می‌کنه که مال ایشان رو به هر نحوی فروخته به کمک دادگاه و با تراضی طرفین بگیره و ما رفع توقیف گرفتیم و تمام شد. حالا پس از یک سال و چند ماه از حکم مجددا پلیس توی مسیر جلوی مارو گرفتن و گفتن پلاک شکایت داره و بعد از استعلام متوجه شدم از همون شهرستان قبلی شکایت شده و روز از نو روزی از نو .
آیا وقتی مالکیت قطعی رو دادگاه تجدید نظر به شخصی اعطا مینمایند دوباره میشه کسی ادعای مالکیت بکنه؟ بخدا دیگه بریدم. سوال دیگه ای هم که به ذهنم میرسه با توجه به شباهت شکایت فعلی و قبلی آیا امکان داره این شکایتها همون قبلی ها باشه کلا؟ چون من زمان اخذ رای قطعی قبلی فقط یک نامه از دادگاه گرفتم و بردم مرکز تعویض پلاک شهرستان مربوطه و نامه ای برای کلانتری و غیره نبردم
همه میگن چرا نفروختی ماشین رو و خیال خودت رو راحت نکردی؟ درسته خیال خودم راحت میشد. اما چون در آخر یکی از دستهای قبلی معامله بنده بودم باز هم پام به پرونده باز میشد. از طرفی هم با علم قبلی یک مسلمون رو مینداختم تو استرس علاوه بر خودم.
قوانین چرا اینقدر جای دور زدن دارند ؟ چرا هرکسی به راحتی می‌تونه با زندگی فرد دیگه ای بازی کنه؟ من برای کمک به پرسنل درمانی توی این شرایطی که کسی تا مغازه با ماسک و دستکش با احتیاط میره اومدم شهر غریب خدمت کنم. رواست که ماشینم اینجا پارکینگ بره و خودم ساکن شهری دیگه باشم و دادگاه در شهری دیگه؟ چرا بعضی بصورت خواسته اینقدر اسباب ناآرامی میشن؟ خواهش میکنم از وکلای محترم دادراه تا مثل گذشته بنده رو از رهنمودهای خود برخوردار کنند. خداوند هرکسی که چشم ناحق به مال و روان بقیه دوخته به راه راست هدایت کنه و همه رو عاقبت بخیر کنه.
عده ای هم وکیل نما داریم که با شانتاژ بقیه و کسب پول از طرف فرد محکوم ، دست به کارهای غیر انسانی میزنند . خداوند ایشان رو هم به صراط مستقیم هدایت کنند.
والسلام علیکم و رحمت الله

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اگر همان شخص قبلی با موضوع قبلی دادخواست مجدد داده باشد به صرف ارائه حکم قطعی موضوع منتفی و پرونده بسته و ماشین آزاد خواهد شد و چنانچه غیر از آن باشد باید رسیدگی صورت بگیرد .

پرسشگر :

ممنون از پاسخگویی مفیدتان. ایا اگر شخص دیگری شکایت کرده باشد این حکم قطعی که ثبت شده در تصمیم دادگاه تاثیری ندارد ؟ چون عینا و با صراحت در حکم نوشته شده که با توجه به اینکه در هنگام خرید بنده هیچ ممانعتی وجود نداشته و معامله بصورت قانونی انجام شده و در مرکز تعویض پلاک و دفتر خانه رسمی به ثبت رسیده است بنده مالک قانونی هستم.

اگر مدرک جدیدی هم ارائه شده باشد در مورد معامله بنده نیست و مربوط به همان دوره چند ماهه طی شده برای موعد های داده شده جهت حکم الزام به تنظیم سند هست. پیشاپیش از پاسخگویی و رهنمود های شما کمال تشکر را دارم

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق سامانه عدل ایران قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص ابتدا معلوم کنید مدعی پرونده اخیر همان شخص قبلی هست یا نه تا فروض سوال محدود و پاسخگویی کاربردی شود

لطفاً اصل مطلب را بیان نمایید و از اطاله کلام خارج از موضوع خودداری کنید
پاسخگویی به بیش از 800 سؤال اگر متن اینقدر طولانی باشد همه همکاران را خسته خواهد کرد

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام ؛ مادامیکه طرف دعوی و موضوع خواسته و ادله آن مشخص نباشد نمی توان ادعای اعتبار امر مختوم را استدلال نموده و پاسخی برای شما درنظر گرفت لطفاً همچنانکه همکار محترم آقای صادقی فرمودند باید شما اول موضوعات مزبور را مشخص تا دقیقاً به شما مشاوره داده شود.