مشاوره حقوقی رایگان - درباره طرح تعدیل اقساط

با سلام و وقت بخیر شخصی در سال 89 بابت گرفتن وام مضاربه سند منزل مسکونی ام را در رهن بانک قرار داد و بعد از اخذ وام متاسفانه هیچیک از اقساط را هم پرداخت نکرد و بانک هم هیچگونه اطلاعی به بنده نداد تا اینکه مبلغ بدهی ایشان دو برابر شد و بانک با دادن سه اخطار پیاپی کل مبلغ اصل و سود بانکی را از بنده وصول کرد و من بناچار با دادن اقساط سنگین وامهایی که برای آزاد سازی سند گرفته بودم وام ایشان را تسویه و اقدام به آزادسازی سند خود نمودم و نهایتآ با گرفتن وکیل مجبور به طرح شکایت شدم که با روند طولانی رسیدگی به پرونده از سال 95 تا حالا این آقا محکوم به پرداخت دین خود به بنده شدند در حالیکه همه ی سعی خود را مبنی بر ضایع نمودن حقوق حقه بنده انجام دادند که البته به لطف خداوند با گرفتن چندین وکیل مجرب میسر نشد. این در حالیست که در اول اردیبهشت سال جاری رای قطعی مبنی بر پرداخت بدهی ایشان صادر شد ولی در کمال ناباوری حدود دو هفته ی پیش این اقا با مطرح کردن دادخواست تعدیل تقسیط که البته آن هم به واسطه گرفتن وکیل جدیدی انجام شده و ارایه همان مدارک سابق که از نظر دادگاه همگی رد شده بودند دوباره روند دادرسی را از سر گرفته اند. حال بنده میخواستم بدانم که درخواست تعدیل تقسیط ایشان چقدر احتمال پذیرفته شدن دارد و اینکه آیا به نظر شما بنده با علم به اینکه دیگر این مبلغ هیچ ارزشی ندارد شکایت خود را منتفی اعلام کنم بهتر نیست؟ زیرا من و خانواده ام بابت فشارهای روحی که در این چند سال به ما وارد شده واقعا آزرده خاطر شده ایم لازم به ذکر است که ایشان تمامی اموال خود را قبل از طرح شکایت من به صورت صوری به نام خواهر همسرشان نقل و انتقال داده اند. با تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مجيد  آژيده

مجيد آژيده :

استان :

تعدیل اقساط شامل مرور زمان نمیشود ...و بنا بر شرایط و اوضاع و احوال کنونی متقاضی رای صادر میکنند..و اثبات ملائت متقاضی بر عهده خوانده هستش..اگر اثبات نکنید که متمول هستنند دا‌گاه چاره ایی جز پذیرفتن ادعای خواهان تعدیل ندارند

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : اگردرست متوجه شده باشم
شخص بدهکار تقاضای تعدیل اقساط ( یعنی می خواهد قسط های خود را کم کند ) نموده است
حالا شما در ابتدای دادخواست تقاضای تاخیر تادیه بر اساس شاخص بانک مرکزی داده باشید
که تا حدودی جبران خسارت شده است
چنانچه تاخیر نداده اید می توانید شما نیز طرح دادخواست نماید