مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب بابت بدهی

سلام من 10ملیون تومان به شخصی بدهکار میباشم که رفته شکایت کرده رفتم سر جلسه گفتم ماهی 3 چهار میلیون میتونم بدهم و الان ندارم همه رو بدهم قبول نکرد آیا میتونه من رو جلب کند؟
الان من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
در صورت قطعی شدن حکم و ارسال پرونده به اجرای احکام چنانچه ظرف مهلت سی روز نسبت به پرداخت بدهی یا طرح دعوای اعسار اقدام ننمایید امکان جلب وجود خواهد داشت .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید در صورت صدور رای درخواست ‌‌اعساربدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اول باید حکم صادر شود و سپس اقدام به پرداخت کنید