مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساطی بدهی

سلام ببخشید یه سوال داشتم من به یک خانمی 60میلیون بدهکارم بابت دادن سفته به این خانم پرونده رفت دادگاه و دو بار به دادگاه رفتیم ومن اعسار زدم و من این خانم قرار شد با هم توافقی حلش کنیم در یک کاغذ نوشتیم و امضا کردیم که من برجی 4میلیون به این خانم پول بدهم و قبول کرد وقرار بود پانزدهم برج ده من به این خانم 4میلیون رو بدهم من بهش گفتم شماره کارت بفرست 4میلیون برات بزنم و حالا زده زیرش میگه اگر من بگیرم برجی 4تومن رو پرونده بسته میشه میگه من میخواهم پرونده باز بماند الان پرونده رفته اجرای احکام آیا راهی هست که من بتونم حرفم رو ثابت کنم؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام.
اگر اعسار پذیرفته شود مبلغ حدودا همین خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

می توانید مبلغ محکوم به را از طریق اجرای احکام ( دستگاه پوز مستقر در اجرای احکام ) بحساب سپرده دادگستری واریز و این واریزیها بمنزله پرداخت دیون تلفی خواهد گردید